יום שני, 14 בנובמבר 2011

קרפצ'ו בקר- מתכון פשוט לקרפצ'יו איטלקי מושלם | מתכונים קלים ואוכל טוב


קרפצ'ו בקר- מתכון פשוט לקרפצ'יו איטלקי מושלם | מתכונים קלים ואוכל טוב
לדעתי אחת המסעדות המגישות את קרפצ'יו הטוב בארץ הינה: מסעדת הסוהו בראשון לציון.
קרפצ'יו איכותי,טרי בתוספת טוסטים נהדרים.
היום במתכונים ואוכל טוב נביא לכם את המתכון האמיתי.

מצרכים:

150 גר' אנטריקוט מיושן,איכותי
3 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל גרוס
חופן קונפי שום

אופן ההכנה:
יש לבקש מהקצב לחתוך את האנטריקוט הכי דק שאפשר.
לאחר מכן הניחו את נתחי האנטריקוט על נייר אפייה והתחילו לדפוק את נתחי האנטריקוט כמו שניצל. (עד לרידוד דק)
הניחו בצלחת הגשה, בזקו שמן זית,חומץ בלסמי,מלח ופלפל.
הוסיפו מעל חופן קונפי שום ועלי ארוגולה טריים

מתכון מושלם לקרפצ'יו אמיתי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה