יום שני, 14 בנובמבר 2011

מתכון לקדרת טלה בתנור עם עשבי תיבול | מתכונים קלים ואוכל טוב


קדרת טלה בתנור


  קדרת טלה
המתכון הבא מתאים ביותר לימי החורף הקררים.
מתכון פשוט ומהיר לקדרת טלה בעשבי תיבול, ניחוח איטלקי אמיתי.
מתכונים קלים ואוכל טוב שמיחם להעניק לכם מתכון של השפים הטובים ביותר.
מצרכים:

8 יח' ירך טלה או בשר אחר
שמן זית איכותי לטיגון
3 גזרים פרוסים דק
3 בצלים
2 כרשות החלק הלבן פרוסות דק
5 תפוחי אדמה חצויים
15 שיני שום פרוסות דק
3-4 עגבניות חתוכות לרבעים
5 עלי דפנה
2 כפות טימין
2 כפות זעתר יבש
2 כפות פטרוזיליה
1/4 בקבוק יין לבן יבש
1/3 בקבוק יין אדום יבש
מלח ופלפל שחור 

אופן ההכנה:
מקמחים את הבשר במעט קמח ומטגנים מכל הצדדים מס' דק'.
 לתוך הסיר מוסיפים את עלי הדפנה ומטגנים את הבצל הכרישה והגזר. מוסיפים שום ואח"כ את העגבניות, מוסיפים  את היין והתבלינים היבשים .
מביאים לרתיחה מוסיפים הבשר, תפוחי האדמה והפטרוזיליה. אופים 4 שעות ב 180 מעלות מכוסה בנייר כסף בתנור.
או מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה.

קדרת בשר טלה איכותי , מתכונים קלים ואוכל טוב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה