יום שני, 14 בנובמבר 2011

פסטה איטלקית עם לימונים כבושים וארטישוק | מתכונים קלים ואוכל טוב

מחפש מתכון לפסטה עם ארטישוק ולימונים כבושים?
מתכון קל לפסטה ארטישוק ולימונים כבושים
 פסטה איטלקית מתכון קל ומהיר לאוכל טוב.
מתכון לפסטה מיוחדת .

 מצרכים:

6 כפות שמן זית
7 לבבות ארטישוק טרי או קפוא
3 שיני שום פרוסות
6 עלי מרווה
צרור טימין יבש או טרי
כף לימונים כבושים קצוצים
מלח פלפל
חופן גבינת פטה מגורדת.
500 גרם פסטה פנה 
אופן ההכנה:
פורסים הארטישוק לפרוסות דקות. מחממים מחבת ווק ומוסיפים את השמן למחבת ומאדים השום, עלי המרווה והטימין.
מוסיפים הלימונים הארטישוק המלח פלפל ומטגנים תוך ערבוב 10 דק'.
מבשלים את הפסטה ומעבירים לקערה, מוסיפים את תבשיל הארטישוק ואת חופן גבינת הפטה ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

מתכון קל ואוכל טוב לספטה איטלקית נהדרת.
תהנו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה