מתכון ברוסקטה איטלקית בתנור |
מחפש מתכון לבורסקטה כתוספת למרק?
כריך ברוסקטה מדהים ומהיר כתוספת או למנה ראשונה מושלמת.
ארוחה איטלקית אמיתית נפתחת תמיד עם בגאט ועליו מגוון עגבניות צלויות בתנור עם גבינת מוצרלה מותחת.
מחפש מתכון למנת פתחיה מושלמת? מתכון לברוסקטה איטלקי
מצרכים:
6 עגבניות קצוצות
1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן
3 שיני שום קצוץ
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כוס בזיליקום טרי
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1 בגט צרפתי
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
בקערה גדולה, מניחים עגבניות, עגבניות מיובשות, שום, שמן זית, חומץ, בזיליקום, מלח, ופלפל. אפשר תערובת לשבת במשך 10 דקות.
חותכים את הבגט לפרוסות בעובי 3 -4 ס"מ ומניחים בתבנית אפייה, מסדרים את פרוסות הבגט וצולים כ-2 דק'.
מוצאים מהתנור ומורחים את תערובת העגבניות על פרוסות הגט. מלמעלה מפזרים גבינת מוצרלה.
לצלות במשך 5 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מתכון לברוסקטה מושלמת| מתכון קל ומהיר לברוסקטה איטלקית.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה