מתכון למאפינס בננה עם פירורים |
מתכון אמריקאי למאפינס בננה מושלם.
מתכון קל ומהיר למאפינס בננה טעים. אני מבטיחה לכם שהמאפינס הזה ייחטף כלא היה.
מרכיבים
1 2/1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
3 בננות, מחית
3/4 כוס סוכר לבן
1 ביצה, טרופה קלות
1/3 כוס חמאה, מומסת
לתערובת הפירורים:
1/3 כוס סוכר חום
2 כפות קמח
1/8 כפית קינמון
1 כף חמאה
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 190 מעלות .
בקערה גדולה, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, סודה לשתיה, אבקת אפיה ומלח. בקערה אחרת, מקציפים בננות, סוכר, ביצים וחמאה מומסת. מוסיפים את תערובת הבננות לתערובת הקמח ומערבבים בכפית את הבלילה אל תוך כוסות המאפין.
פירורים: שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים בלחיצות קצרות עד לקבלת פירורים.
מפזרים את הפירורים על התערובת בתבנית.
אופים 20-25 דקות עד שהמאפינס קפיציים למגע או בודקים עם קיסם: הוא אמור לצאת כמעט יבש - עם פירורים לחים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 18 עד 20 דקות, עד שקיסם מוכנס לתוך מרכז מאפין יוצא נקי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה