יום שני, 30 באפריל 2012

מתכון לחם שום ועשבי תיבול


מתכון לחם שום ועשבי תיבול 

בפעם הראשונה שתעשו את המתכון הזה, לא תפסיקו להכין אותו.
מתכון פשוט וקל ללחם שום עם עשבי תיבול. סוף סוף הבאגט לא נשאר לבד.
מתכון ללחם שום ועשבי תיבול, מתכון למנה ראשונה מוצלחת.
רק דבר אחד חשוב כאן: עשבי תיבול טריים וכמובן שום טרי.
מעט בזילקום, אורגנו טרי וזעתר ישר מהגינה ושי לכם מתכון ללחם שום בעשבי תיבול מנצח.
אם הארוחה שלכם חלבית, אז ניתן להוסיף קובית חמאה ולוותר על שמן הזית.
מתכון לחם שום ועשבי תיבול מעדן לחך

מצרכים:
1 באגט צרפתי טרי
3 כפות בזיליקום טרי,קצוץ
3 כפות אורגנו טרי,קצוץ
3 כפות זעתר טרי, קצוץ
3 שיני שום,קצוצות
6 כפות שמן זית
מעט מלח גס
מעט פלפל שחור
תוספת גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את כל התבלינים למעט המלח והפלפל.
כמובן כולל השום הכתוש.
פורסים באלכסון את הבאגט ומתחילים במריחה נדיבה של התערבות.
מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה וצולים כ-8 דק'.
ניתן לשדרג את לחם השום בשיטה הבאה: לאחר מריחת התערובת על לחם השום,יש להכניס למקרר לכ -שעה.
לאחר כשעה להוציא לחמם תנור ולהניח על לחם השום ועשבי התיבול,גבינת פרמזן ולצלות בתנור.

מתכון ללחם שום ועשבי תיבול, מתכון אוכל טוב וקל. | לחם שום מתאים למנה ראשונה | לחם שום מתאים למרק בצל צרפתי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה